Heb je jouw geboortebord uitgezocht en afgerekend? Dan nemen we je bestelling direct in behandeling. Elke geboorteaankondiging wordt op maat gemaakt nadat de bestelling is geplaatst.

Levertijd

We streven er altijd naar om jouw geboortebord, -vlag of -sticker binnen 24-48 uur gereed te hebben voor verzending. Je bestelling wordt dan overgedragen aan PostNL of DHL, zij leveren vervolgens je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen uit*. Wil je jouw bestelling sneller in huis hebben? Kies dan tijdens het bestellen voor de optie ‘Op werkdagen dezelfde dag verzonden’. Wij gaan dan direct met je bestelling aan de slag en dragen hem dezelfde dag nog over aan de bezorgservice. Je zou het pakketje dan de volgende dag moeten ontvangen.

Om er zeker van te zijn dat je pakketje veilig aankomt sturen we je bestelling altijd op met een Track & Trace code. Deze code wordt na overhandiging aan PostNL of DHL per e-mail met je gedeeld. Met de Track & Trace code kunt je de levering van het pakket volgen.

Je pakketje wordt op werkdagen tussen 08.00u en 18.00u bij je afgeleverd. Ben je onverhoopt niet thuis op het moment dat de pakketbezorger langs komt? Dan wordt je bestelling de volgende dag opnieuw bij je aangeboden. Mislukt deze bezorgpoging ook? Dan brengt de bezorger het pakketje naar een afhaalpunt waar je het gratis kunt afhalen.

Bekijk in onderstaand overzicht op welk moment jij jouw bestelling kan verwachten:

Besteld op: Verwachte levering op:
maandag donderdag / vrijdag
dinsdag vrijdag / maandag
woensdag maandag / dinsdag
donderdag dinsdag / woensdag
vrijdag woensdag / donderdag
zaterdag donderdag / vrijdag

*Let op, Geboortebordwinkel.nl is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen bij de verzendpartij. Het is altijd mogelijk dat je bestelling later geleverd wordt dan de verwachte datum.

Gratis verzonden vanaf 50,-

De geboorte van een baby moet gevierd worden. Dit is een speciaal moment voor ouders! Daarom verzenden wij jouw geboortebord, -vlag of -sticker gratis boven de 50 euro. De standaard verzendkosten van 3,95 in Nederland en 6,95 in België.

Discreet verpakt

Bestel je de geboorteaankondiging als cadeau voor iemand, of mogen de buren nog niet zien dat je een geboortebord hebt besteld? Geen zorgen, wij verpakken elke bestelling discreet en onopvallend. Wanneer de bezorger voor de deur staat heeft dus niemand door dat je een geboorteaankondiging hebt besteld!