Bij Geboortebordwinkel kun je via diverse betaalmethoden jouw bestelling afrekenen, zodat er altijd een geschikte betaalwijze voor je bij zit. Betaal bijvoorbeeld vooraf met iDeal of zet de betaling op je creditcard.

iDeal

Vertrouwd, veilig, gemakkelijk en gratis. Betalen met iDeal is waarschijnlijk de bekendste en meest gekozen betaalmethode in Nederland. Selecteer je bank en betaal in een beveiligde omgeving voor jouw bestelling. Je bestelling wordt direct na betaling in behandeling genomen.

Bancontact

Ben je woonachtig in Belgiƫ? Dan is Bancontact waarschijnlijk jouw meest gebruikte betaalmethode. Je komt in een beveiligde omgeving terecht waar je jouw bank selecteert en de betaling voldoet via een app of QR-code. Na betaling wordt je bestelling direct in behandeling genomen.

>Apple Pay

Enthousiaste Apple gebruiker? Dan kun je je bestelling ook met Apple Pay afrekenen. Betaal eenvoudig je bestelling met jouw iPhone of een ander Apple apparaat.

PayPal

Als je in het bezit bent van een PayPal account kunt je ook daarmee de betaling voldoen. Deze is gekoppeld aan jouw eigen creditcard of bankrekening. Je logt simpelweg in met jouw account en de betaling wordt geregeld. Na betaling met PayPal nemen we je bestelling meteen in behandeling.

Creditcard

Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen met een creditcard. Bij Geboortebordwinkel accepteren we Visa, Mastercard en American Express. Wanneer je betaalt met creditcard wordt je betaling doorgevoerd met een beveiligd SSL protocol.