Gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet geretourneerd of geruild worden. Dit gaat om alle artikelen die op maat gemaakt worden, zoals:

– Geboorteborden voor in de tuin of op het raam met naam of tekst of boorgaten
– Geboortevlaggen met naam of tekst
– Geboortestickers met naam of tekst
– Andere artikelen die op verzoek voorzien zijn van naam of tekst

Op artikelen die niet gepersonaliseerd of op maat gemaakt zijn geldt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren of retourneren. Dit mag zonder opgave van reden. Het retourneren van een artikel gaat als volgt:
Stuur een bericht naar klantenservice@geboortebordwinkel.nl en laat ons weten welke artikelen je wenst te retourneren.
Verzend de te retourneren artikelen in originele staat en (voor zover mogelijk) in originele verpakking. Zodra het retourpakket bij ons aangekomen is wordt deze verwerkt en betalen we het aankoopbedrag binnen zeven dagen aan je terug.

*Let op, de kosten voor het terugsturen van een bestelling zijn voor eigen rekening. Je kunt zelf kiezen via welke vervoerder je dit wil doen.

Er is iets mis met mijn bestelling

Is je bestelling niet compleet, heb je een verkeerd product ontvangen of is je product beschadigd bij je aangekomen? Dat spijt ons! We doen altijd ons best om jouw bestelling in goede staat bij je af te leveren, maar helaas kan het soms voorkomen dat er is mis gaat.

Neem zo snel mogelijk na ontvangst contact met ons op via e-mail of whatsapp, dan kijken we samen naar een passende oplossing. Is het ontvangen product beschadigd? Stuur ons dan ook direct een foto van mee, zodat we meteen met je mee kunnen kijken.