Geboortebordwinkel.nl is dé plek voor geboorteborden, geboortevlaggen en meer! In ons ruime assortiment vind je diverse soorten geboorteaankondigingen die je helemaal naar jouw wensen kunt personaliseren. Kies voor een geboortebord voor in de tuin, een raambord, een geboortevlag of een sticker. Selecteer vervolgens het gewenste design, de gewenste kleur en in sommige gevallen het gewenste formaat. Vertel ons welke naam we er op mogen drukken en we gaan met liefde en plezier voor je aan de slag met de productie!

Door en voor trotse ouders

Als trotse ouders zijn wij van mening dat je de geboorte van jouw kleintje uitbundig mag vieren. Je mag het van de daken schreeuwen en letterlijk de (geboorte)vlag uithangen! Met die insteek hebben we Geboortebordwinkel.nl opgericht. Zo hopen we aanstaande ouders, en familie en vrienden van aanstaande ouders, te ondersteunen in dit feestelijke moment!

Klaar voor gezinsuitbreiding?

Ons assortiment geboorteaankondigingen breidt zich continu uit met nieuwe designs en nieuwe producten. Houd onze webshop dus goed in de gaten wanneer je van plan bent om binnenkort een geboortebord, -vlag of -sticker te bestellen. Elke maand (maar soms ook vaker!) voegen we nieuwe producten aan de webshop toe, zodat er altijd meer dan genoeg keuze in geboorteversieringen te vinden is. Je wilt immers niet hetzelfde bord in de tuin hebben staan als de buurvrouw toch?